Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tarafından dudaktan öpülmek

Rüyada kadın tarafından dudaktan öpülmek

Rüyada kadın tarafından dudaktan öpülmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işarettir.

Rüyada kadın tarafından dudaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada kadın tarafından dudaktan öpülmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpülmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından dudaktan öpülmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada kadın kadına dudaktan öpüşmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada kadının dudağından öpmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın dudağı görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments