Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının saçını kesmek

Rüyada bir kadının saçını kesmek

Rüyada bir kadının saçını kesmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, işlerin yavaşlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının saçını kesmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Rüyada kadın saçı kesmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadının kendi saçını kesmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının saç kesmek iyiliğe kavuşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada bir kadının saçını kesmek rüya sahibinin muradına ereceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının boğazını kesmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını kesmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek daha rahat bir nefes alacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının kafasını kesmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments