Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın saçı kesmek

Rüyada kadın saçı kesmek

Rüyada kadın saçı kesmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada kadın saçı kesmek gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Rüyada kadının kendi saçını kesmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın saçı kesmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının saçını kesmek işlerin günden güne artacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dertlerine çare bulacağına tabir olunur.

Rüyada kadının saç kesmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Rüyada kadın kesmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulur.

Rüyada kadının sakalını kesmek ticaret adamı (kadını) olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments