Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kendi saçını kesmek

Rüyada kadının kendi saçını kesmek

Rüyada kadının kendi saçını kesmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hem çok mutlu olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının kendi saçını kesmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu sizin için önemli ilşkiler kanalıyla istikrarlı hale sokabilirsiniz.

Rüyada kadının kendi saçını kesmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada kadının saç kesmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın saçı kesmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının saçını kesmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kadını kesmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kesmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadının boğazını kesmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın boğazı kesmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments