Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının saç kesmek

Rüyada kadının saç kesmek

Rüyada kadının saç kesmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kadının saç kesmek gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada kadının saç kesmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ruhunun dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının saçını kesmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, hızlanacağına işaret eder.

Rüyada kadın saçı kesmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, talihinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının kendi saçını kesmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunlarının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek borçların biteceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kadın boğazı kesmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kimseden korkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının boğazını kesmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını kesmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments