Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını kesmek

Rüyada bir kadını kesmek

Rüyada bir kadını kesmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kazanç ve kar getireceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Rüyada bir kadını kesmek gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Rüyada kadın başı kesmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kadın kesmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın saçı kesmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kafası kesmek karasızlık yaşayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine rivayet eder.

Rüyada kadın boğazı kesmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada bir kadının kafasını kesmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada kadını kesmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını kesmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yüzünün her daim güleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments