Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının kafasını kesmek

Rüyada bir kadının kafasını kesmek

Rüyada bir kadının kafasını kesmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Daha ölçülü ilerlemekte fayda var.

Rüyada bir kadının kafasını kesmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kafası kesmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada insan kafasını kesmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla kafa kesmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada yılan kafası kesmek anlaşmalardan cayılacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuzun kafasını kesmek dayanışma içinde kalacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yılan kafasını kesmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, insanlarla iç içe olacağına, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kudretinin yerine geleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments