Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını dudağından öpmek

Rüyada bir kadını dudağından öpmek

Rüyada bir kadını dudağından öpmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını dudaktan öpmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada kadını dudağından öpmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının dudağından öpmek hasret içinde kalacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, stresli bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments