Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın boğazını sıkmak

Rüyada yılanın boğazını sıkmak

Rüyada yılanın boğazını sıkmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yaşamın kolaylaşacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada kadının boğazını sıkmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, gözyaşının kuruyacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments