Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin boğazını sıkmak

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak işlerinin hızlanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak geleceğe olan inancını yitireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaz sıkmak rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazını sıkmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak fedakârlıklar yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments