Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, geçim derdine düşeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yeni bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada boğazı sıkmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments