Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan boğazı kesmek

Rüyada insan boğazı kesmek

Rüyada insan boğazı kesmek iş hayatında rahat edileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, bekârlığına da veda edeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada insan boğazı kesmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada insanı boğazından kesmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir insanın boğazını kesmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada insan boğazı kesmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada insanın boğazını kesmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, işlerinde aksama olacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz kesmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Rüyada adam boğazını kesmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments