Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin boğazını kesmek

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek haklılığının anlaşılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızın boğazını kesmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, onları gücendireceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz kesmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek artık kötü günler yaşamayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada insanın boğazını kesmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada adamın boğazını kesmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments