Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını yanağından öpmek

Rüyada bir kadını yanağından öpmek

Rüyada bir kadını yanağından öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya işinizi tamamen değiştirmenize yardım edebilecek çok sayıda fikriniz var.

Rüyada kadını yanağından öpmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, işlerin aksayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yanaktan öpmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işarettir.

Rüyada ölen birini yanağından öpmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına yorulur.

Rüyada yanaktan öpmek şansın çalışmaya başlayacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yeni hobiler edinileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek keyfe kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments