Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanaktan öpmek

Rüyada yanaktan öpmek

Rüyada yanaktan öpmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, malların çoğalacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hastalıklarının biteceğine işarettir.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet eder.

Rüyada yanak öpmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, işsiz ise işe gireceğine delalet eder.

Rüyada ölen birini yanağından öpmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ortalığın karışacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments