Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek kişinin malını kaybedebileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek gıybet edeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek karlı işler alacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments