Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını tokatlamak

Rüyada bir kadını tokatlamak

Rüyada bir kadını tokatlamak kişinin geçiminin zorlaşacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını tokatlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Rüyada bir kadını tokatlamak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kadın tokatlamak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak böylece aynı hataları yapmayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına yorulur.

Rüyada hanımını tokatlamak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tokatladığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada annesini tokatlamak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, zor günlerin biteceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kendi kendini tokatlamak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments