Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri planlarınızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu tokatlamak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada erkek tokatlamak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kudreti ve cesareti bulacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını tokatlamak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan tokatlamak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada birini tokatlamak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yolunun açılacağına, makbul olmayan işler yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını tokatlamak rahat rahat yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments