Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını tokatlamak

Rüyada hanımını tokatlamak

Rüyada hanımını tokatlamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada hanımını tokatlamak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hanımını tokatlamak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine inanılır.

Rüyada annesini tokatlamak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini tokatlamak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Rüyada karısını tokatlamak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine inanılır.

Rüyada kendi kendini tokatlamak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bebek tokatlamak çok büyük hayır duaları alacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalettir.

Rüyada kocayı tokatlamak kazancın katbekat artacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments