Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini tokatlamak

Rüyada annesini tokatlamak

Rüyada annesini tokatlamak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzel günlere kavuşacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini tokatlamak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Rüyada annesini tokatlamak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine inanılır.

Rüyada anne tokatlamak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi tokatlamak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek tokatlamak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işarettir.

Rüyada şeytan tokatlamak mülk edinme planlarının ertelenmesine, insan sevindireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada birini tokatladığını görmek saygın bir hayat yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments