Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tokatladığını görmek

Rüyada birini tokatladığını görmek

Rüyada birini tokatladığını görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, şansının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada birini tokatladığını gördüyseniz:

  • Olayları profesyonel şekilde ele alırsanız, ortaya çıktıkları hızla bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada bebek tokatlamak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını tokatlamak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Rüyada kendi kendini tokatlamak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada hanımını tokatlamak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, büyük emekler vereceğine işaret eder.

Rüyada düşmanını tokatlamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini tokatlamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini tokatlamak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments