Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini tokatlamak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet eder.

Rüyada eşini tokatlamak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada hanımını tokatlamak kırgınlıkların biteceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kadın tokatlamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek tokatlamak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi tokatlamak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok doğru bir yol tutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments