Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını okşamak

Rüyada bir kadını okşamak

Rüyada bir kadını okşamak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, süzüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını okşamak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Rüyada kadın memesi okşamak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın okşamak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın bacağı okşamak kötüyse düzeleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına alamet eder.

Rüyada kadının memelerini okşamak mutluluğunun büyüyeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada kadını okşamak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, güzel bir yola çıkılacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını okşamak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada saç okşamak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Rüyada kafa okşamak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments