Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının memelerini okşamak

Rüyada kadının memelerini okşamak

Rüyada kadının memelerini okşamak olumsuz olaylar yaşayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kadının memelerini okşamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Rüyada kadının memelerini okşamak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kadın memesi okşamak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Rüyada kadını okşamak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın okşamak rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada kadın bacağı okşamak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, işlerin ters gideceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulur.

Rüyada bir kadını okşamak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesini emmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek ferahlığa çıkılacağına, kişinin tek başına kalacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments