Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa okşamak

Rüyada kafa okşamak

Rüyada kafa okşamak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, borçlarının da kapanacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Rüyada kafa okşamak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Rüyada kafa okşamak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak dostlarıyla bir araya geleceğine, kurulu düzenin bozulacağına, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Rüyada bir kadını okşamak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek okşamak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin okşamak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak bereketli günler geçirileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada kediyi okşamak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments