Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesi okşamak

Rüyada kadın memesi okşamak

Rüyada kadın memesi okşamak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesi okşamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Rüyada kadının memelerini okşamak hayırlı bir sürece girileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi okşamak düzenin kurulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını okşamak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada kadın okşamak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını okşamak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın bacağı okşamak malını ve canını riske edeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, duymadığı sözleri duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesi görmek tövbelerin kabul olacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak sorunlarının günden güne artacağına, hayırlı işlere imza atacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments