Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın bacağı okşamak

Rüyada kadın bacağı okşamak

Rüyada kadın bacağı okşamak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çektiği zorlukların biteceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına inanılır.

Rüyada kadın bacağı okşamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada kadın bacağı okşamak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bacak okşamak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memelerini okşamak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi okşamak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın okşamak parasının ve malının da artacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını okşamak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, daha güçlü hale geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kadını okşamak rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kadının bacaklarını görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, işlerinin duracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments