Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın okşamak

Rüyada kadın okşamak

Rüyada kadın okşamak ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, insanların afiyet bulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kadın okşamak gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Rüyada bir kadını okşamak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memelerini okşamak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Rüyada kadın okşamak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını okşamak rızkının artacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kadın memesi okşamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın bacağı okşamak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada atı okşamak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını okşamak yaşamın kolaylaşacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments