Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç okşamak

Rüyada saç okşamak

Rüyada saç okşamak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saç okşamak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada birinin saçlarını okşamak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulur.

Rüyada kızın saçlarını okşamak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı okşamak çok mutlu bir yuva kurulacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, adının her yerde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçını okşamak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, gergin olacağına, emeğinden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalettir.

Rüyada saç okşamak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sağlık ve hayır getireceğine, ona emek vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments