Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını okşamak

Rüyada kadını okşamak

Rüyada kadını okşamak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, borçlarını ödeyeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, eğitimlerinin iyi olacağına inanılır.

Rüyada kadını okşamak gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada kadın okşamak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını okşamak planlarının gerçekleşeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine alamet etmektedir.

Rüyada kadının memelerini okşamak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın bacağı okşamak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesi okşamak iyileşeceğine, ferahlayacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulur.

Rüyada kadını okşamak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elini okşamak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments