Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını ellemek

Rüyada bir kadını ellemek

Rüyada bir kadını ellemek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendi işinin patronu olunacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, yaşama dört elle sarılacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını ellemek gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi ellemek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın organı ellemek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada kadın bacağını ellemek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesine ellemek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadına ellemek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın bacağı ellemek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments