Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesi ellemek

Rüyada kadın memesi ellemek

Rüyada kadın memesi ellemek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, geçim derdinin son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kadın memesi ellemek gördüyseniz:

  • Ani değişikliklere hazır olun.

Rüyada bir kadının memesini ellemek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada kadın memesine ellemek her şeyin sarpa saracağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hem verimi yükselteceğine işarettir.

Rüyada kadının memesini ellemek sıkıntı yaşanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının memesini ellemek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına işarettir.

Rüyada memeye ellemek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kızın memesini ellemek hazırdan yemek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Rüyada kadını ellemek parasal anlamda rahat edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments