Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına ellemek

Rüyada kadına ellemek

Rüyada kadına ellemek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Rüyada kadına ellemek gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada kadının memesini ellemek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın organı ellemek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesine ellemek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını ellemek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada kadına ellemek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, büyük paralar kazanacağına, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının memesini ellemek kendi geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine inanılır.

Rüyada kadın göğsünü ellemek çok hayırlı işlere imza atacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments