Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının karnını ellemek

Rüyada hamile kadının karnını ellemek

Rüyada hamile kadının karnını ellemek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, ticaret hayatına atılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya sanatsal konularda mükemmel bakış açınız var.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek iyileşeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına işarettir.

Rüyada kar ellemek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, aile içinde de bereketin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments