Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesine ellemek

Rüyada kadın memesine ellemek

Rüyada kadın memesine ellemek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesine ellemek gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Rüyada bir kadının memesini ellemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kadının memesini ellemek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, de elinin bollaşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın memesine ellemek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet eder.

Rüyada memeye ellemek çok doğru bir yol tutulacağına, yarınlara bakacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada başkasının memesini ellemek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada kızın memesini ellemek huşu içinde devam edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments