Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının avret yerini ellemek

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalettir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada kadının avret yerini görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, isteklerini yerine geleceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Rüyada kadın avret yerini görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kadının avret yerini öpmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, dertlerine derman bulacağına işarettir.

Rüyada kadını avret yerini görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments