Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine rivayet eder.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada erkeği dudağından öpmek destek göreceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments