Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını çirkin görmek

Rüyada bir kadını çirkin görmek

Rüyada bir kadını çirkin görmek günah işlemekten korunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını çirkin gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada kadını çirkin görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret eder.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını çirkin görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok çirkin kadın görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek güveninin artacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments