Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından boğulmak

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmanız olumlu geri dönüşler alınmasına neden olabilir.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada birileri tarafından boğulmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölü tarafından boğulmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada eşi tarafından boğulmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yeni şeyler deneneceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada cin tarafından boğulmak zor durumlara düşeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından boğulmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments