Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin tarafından boğulmak

Rüyada cin tarafından boğulmak

Rüyada cin tarafından boğulmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Rüyada cin tarafından boğulmak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada cinler tarafından çarpılmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, zenginlik elde edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada cin tarafından takip edilmek kurtuluşu yakalayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada cin tarafından dövülmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada cin tarafından korkutulmak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cin tarafından öldürülmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalettir.

Rüyada cinler tarafından kaçırılmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments