Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işe geç kalmak

Rüyada bir işe geç kalmak

Rüyada bir işe geç kalmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, dertlerinin unutulacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir işe geç kalmak gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada işe geç kalmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerine geç kalmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada işine geç kalmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada bir işe geç kalmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak sorunlarının yakında biteceğine, başına türlü işler geleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada randevuya geç kalmak istediği herşeye ulaşabileceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada arabaya geç kalmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments