Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya geç kalmak

Rüyada arabaya geç kalmak

Rüyada arabaya geç kalmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada arabaya geç kalmak gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Rüyada arabaya geç kalmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına işarettir.

Rüyada servise geç kalmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada toplantıya geç kalmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, değer göreceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüse geç kalmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada bir işe geç kalmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada mahkemeye geç kalmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet eder.

Rüyada derse geç kalmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına tabir olunur.

Rüyada sınav geç kalmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments