Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gideceğin yere geç kalmak

Rüyada gideceğin yere geç kalmak

Rüyada gideceğin yere geç kalmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak yeni ilişkiler kurulacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına inanılır.

Rüyada gideceği yere geç kalmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerlere geç kalmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, işlerin toparlanacağına inanılır.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere geç kalmak onunla yeniden kavuşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada geç kalmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bolluk içine olacağına alamet eder.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments