Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe geç kalmak

Rüyada işe geç kalmak

Rüyada işe geç kalmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ihanet göreceğine, elin bollaşacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine yorulmaktadır.

Rüyada işe geç kalmak gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada işe geç kalmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza alamet eder.

Rüyada işine geç kalmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret eder.

Rüyada bir işe geç kalmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada işyerine geç kalmak halsizleşeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak tatsızlık olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerlere geç kalmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, oldukça uzun bir yolculuğa, yeni bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada dershaneye geç kalmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüse geç kalmak hayalkırıklıklarının giderileceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments