Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın kanser olduğunu görmek

Rüyada bir insanın kanser olduğunu görmek

Rüyada bir insanın kanser olduğunu görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Rüyada kanserli insanlar görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, elinize para geçeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet eder.

Rüyada kanser insan görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın kanser olduğunu görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, elindeki malların gideceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanserden kurtulmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Rüyada kendini kanser olduğunu görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kanser olan birini görmek durulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments