Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının kanser olduğunu görmek

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada babasının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp diğerlerinin hatalarını takip etmek yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada babanın kanser olduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada babasını kanser görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada babayı kanser görmek kötü gününden de geri duracağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine delalettir.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kanserden kurtulmak mal mülk sahibi olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kanser olmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments