Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olan birini görmek

Rüyada kanser olan birini görmek

Rüyada kanser olan birini görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada kanser olan birini gördüyseniz:

  • Bazı bağlantılarınızı en iyi şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada kan kanseri olmak zaferlere doymayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kanser olan birini görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işinde çok ilerleyeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kanser olmuş birini görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pankreas kanseri görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser duymak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kanser testi yaptırmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada rahim kanseri olduğunu öğrenmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments