Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser insan görmek

Rüyada kanser insan görmek

Rüyada kanser insan görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser insan gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Rüyada bir insanın kanser olduğunu görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, umduğunu bulamayacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanserli insanlar görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kanser insan görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, endişelerini silip atacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına alamet eder.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, dualarının karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada aileden birinin kanser olduğunu görmek işbirliği içinde olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kanser olmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments