Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kanser olduğunu görmek

Rüyada kendini kanser olduğunu görmek

Rüyada kendini kanser olduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bir konuda destek alacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek karşılığını bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Rüyada kanserli hastası görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu duymak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kansere yakalandığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, evi yoksa ev alacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının kanser olduğunu görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, parasının ve malının da artacağına, de zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ablanın kanser olduğunu görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işlerinin sarpa saracağına, işlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kendisine uğur getireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser testi yaptırmak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments