Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanserli insanlar görmek

Rüyada kanserli insanlar görmek

Rüyada kanserli insanlar görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına tabir olunur.

Rüyada kanserli insanlar gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada bir insanın kanser olduğunu görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kanser insan görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanserli insanlar görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kan kanseri olduğunu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Rüyada gırtlak kanseri olduğunu görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada kendinin kanser olduğunu görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments